Rastec ApS

+45 49 13 82 08 acvOMlzBxH

@


    Automatisk, daglig sikkerhedskopiering sikrer din virksomhed mod store datatab


Forebyg

Konsekvenserne ved manglende backup kan være omfattende. Backup er en forebyggende indsats, som er garant for, at din virksomhed får en vandtæt løsning med fokus på sikkerhed og konfiguration. Hos Rastec arbejder vi målrettet efter at forebygge i stedet for at brandslukke.

Automatisk og pålidelig

Backup med Rastec er en billig og pålidelig måde at sikre dine filer på. Du skal ikke længere bruge tid og energi på at huske din backup, da Rastec's backup kører helt automatisk. Derudover slipper du for at investere i dyrt backupudstyr, samt andre omkostninger forbundet med selv at etablere en backupløsning. Kontakt os i dag, og få sikret dine filer.

Skræddersyet til din virksomhed

Det fungerer på den måde, at der én eller flere gange i døgnet - på de tidspunkter der er aftalt med den enkelte kunde - igangsættes en sikkerhedsprocedure, der kopierer alle nye data fra kundens servere og PC'er over på en server hos Rastec. Skulle uheldet være ude, er du sikret en hurtig genetablering af dine filer, da vi udelukkende bruger de absolut bedste værktøjer indenfor branchen.


Kontakt Rastec for at få et tilbud på vores automatiske back-up service.


Mail: @

Tlf: +45 49 13 82 08


Vi leverer hardware, software og support til bl.a. Microsoft, Apple, HP, Xitron, Linux m.v. Vores kerneydelser er drift og support af IT løsninger. De fleste af vores kunder bruger os til drift af hele deres IT installation. Tillid er et nøglebegreb! En anden vigtig ingrediens i vores kundeforhold er nærhed. Vi arbejder nemlig altid helt tæt med kunderne og det sikrer dig support, hvor vi konstant er i øjenhøjde med dine ønsker og behov. Vi leverer også konsulentydelser i forbindelse med implementering af større løsninger f.eks. til trykkerier. Rastec udspringer af Helioprint A/S, der producerede reprokameraer til den grafiske branche. I 1985 kunne Helioprint A/S se, at der dukkede andre teknologier op, der formentlig ville åbne mulighed for digital billedbehandling. Derfor nedsatte man en udviklingsgruppe på 4 mand med henblik på at afklare mulighederne i den nye teknologi. Projektet udviklede sig over de næste 5 år til et selvstændigt firma under navnet Rastec. I dag er vi vokset til at være en IT-full-service virksomhed. For os betyder support, at vi løser virksomhedens behov for fejlretning og drift af IT system også selvom det ikke er en løsning, vi selv har leveret. Vi er certificeret til implementering og drift af de firewall løsninger, vi anvender. Kontakt os, hvis du skal have smidiggjort virksomhedens IT drift, have integreret dine MAC/PC løsninger, ved implementering af større løsninger eller andet. Vi kan give dig sparring og support inden for et bredt spektre af behov og udfordringer store som små. Vi tilbyder også udvikling og vedligeholdelse af alt fra mindre hjemmesider til større webshops. Kontakt os på +45 49 13 82 08 for at høre mere. HP support, printer support. Daglig IT support og IT drift. IT konsulent firma.