Rastec ApS

+45 49 13 82 08 qQichUarfN

@


IT kræver investeringer og specielle kompetencer for at kunne opsætte og vedligeholde et sikkert samt professionelt IT-miljø. Der skal også tages højde for omkostninger og tidsforbrug forbundet med at holde sig opdateret med viden, for løbende at kunne sikre og vedligeholde serveren.


Lad Rastec tage læsset, så kan I fokusere på jeres forretning.


Pålidelig IT-drift

Det er langt mere overskueligt og sikkert at lade Rastec stå for IT-driften. Hos Rastec er det vores højeste prioritet at sikre, at driften af din server er optimal. Vi tilbyder derudover også support uden stopklods, og vi er altid klar på telefonen og tasterne. Ring og hør mere om vores fordelagtige løsninger.

Opsætning & Drift

Rastec klarer ligeledes opsætning og drift af allerede eksisterende programmer som f.eks. webshops, websider, regnskabssystemer mv. Rastec giver din virksomhed en komplet IT-løsning baseret på dedikerede servere, hvor du er garanteret at de rette ressourcer er til stede.

Rastec Server Hosting

Med Rastec hosting får du dine servere nemt og sikkert i skyen. Både dedikeret server, Hyper-V, mail og økonomi. Vi garanterer toptunet hardware, høj oppetid og suveræn support. Ring og hør hvad vi kan tilbyde dig, så finder vi en løsning sammen. 


Kontakt Rastec for at få et tilbud på en af vores hosting-løsninger.

Mail: @


Tlf: +45 49 13 82 08


Vi leverer hardware, software og support til bl.a. Microsoft, Apple, HP, Xitron, Linux m.v. Vores kerneydelser er drift og support af IT løsninger. De fleste af vores kunder bruger os til drift af hele deres IT installation. Tillid er et nøglebegreb! En anden vigtig ingrediens i vores kundeforhold er nærhed. Vi arbejder nemlig altid helt tæt med kunderne og det sikrer dig support, hvor vi konstant er i øjenhøjde med dine ønsker og behov. Vi leverer også konsulentydelser i forbindelse med implementering af større løsninger f.eks. til trykkerier. Rastec udspringer af Helioprint A/S, der producerede reprokameraer til den grafiske branche. I 1985 kunne Helioprint A/S se, at der dukkede andre teknologier op, der formentlig ville åbne mulighed for digital billedbehandling. Derfor nedsatte man en udviklingsgruppe på 4 mand med henblik på at afklare mulighederne i den nye teknologi. Projektet udviklede sig over de næste 5 år til et selvstændigt firma under navnet Rastec. I dag er vi vokset til at være en IT-full-service virksomhed. For os betyder support, at vi løser virksomhedens behov for fejlretning og drift af IT system også selvom det ikke er en løsning, vi selv har leveret. Vi er certificeret til implementering og drift af de firewall løsninger, vi anvender. Kontakt os, hvis du skal have smidiggjort virksomhedens IT drift, have integreret dine MAC/PC løsninger, ved implementering af større løsninger eller andet. Vi kan give dig sparring og support inden for et bredt spektre af behov og udfordringer store som små. Vi tilbyder også udvikling og vedligeholdelse af alt fra mindre hjemmesider til større webshops. Kontakt os på +45 49 13 82 08 for at høre mere. HP support, printer support. Daglig IT support og IT drift. IT konsulent firma.