Rastec ApS

+45 49 13 82 08


IT kræver investeringer og specielle kompetencer for at kunne opsætte og vedligeholde et sikkert samt professionelt IT-miljø. Der skal også tages højde for omkostninger og tidsforbrug forbundet med at holde sig opdateret med viden, for løbende at kunne sikre og vedligeholde serveren.


Lad Rastec tage læsset, så kan I fokusere på jeres forretning.


Pålidelig IT-drift

Det er langt mere overskueligt og sikkert at lade Rastec stå for IT-driften. Hos Rastec er det vores højeste prioritet at sikre, at driften af din server er optimal. Vi tilbyder derudover også support uden stopklods, og vi er altid klar på telefonen og tasterne. Ring og hør mere om vores fordelagtige løsninger.

Opsætning & Drift

Rastec klarer ligeledes opsætning og drift af allerede eksisterende programmer som f.eks. webshops, websider, regnskabssystemer mv. Rastec giver din virksomhed en komplet IT-løsning baseret på dedikerede servere, hvor du er garanteret at de rette ressourcer er til stede.

Rastec Server Hosting

Med Rastec hosting får du dine servere nemt og sikkert i skyen. Både dedikeret server, Hyper-V, mail og økonomi. Vi garanterer toptunet hardware, høj oppetid og suveræn support. Ring og hør hvad vi kan tilbyde dig, så finder vi en løsning sammen. 


Kontakt Rastec for at få et tilbud på en af vores hosting-løsninger.


Mail: rastec@rastec.dk

Tlf: +45 49 13 82 08