Rastec ApS

+45 49 13 82 08 vaBhhPIXne

@

IT-support i topkvalitet


Rastec tilbyder IT-support til både store og små virksomheder - derfor står vi klar til at hjælpe jer,

uanset om I aldrig har outsourcet IT før, eller I ønsker at skifte IT-leverandørVi arbejder målrettet på at forebygge, fremfor at brandslukkeTypiske opgaver er:


Generel IT-support og assistance
Fjernelse af virus, malware, spyware, rootkits mv.
Rådgivning omkring nyanskaffelser og opbygning af IT-infrastruktur
Opsætning og vedligeholdelse af computere og netværk
Sikkerhedskopiering og genetablering af data
Brugerdefinerede computere (Servere, NAS mv.)
Etablering, opsætning og vedligeholdelse af firewall og anti-virus
Opgradering af computer og hardware
Reperation af computere og servere (Windows, MacOS, Linux)
Microsoft Office etablering og support
Telefon og fjernovertagelse support
Etablering, drift og vedligeholdelse af hjemmesider & webshops
Etablering og konfiguration af CMS som WordPress eller Magento mv.Kontakt Rastec, hvis du skal have smidiggjort virksomhedens IT-drift, have integreret dine MAC/PC løsninger, ved implementering af større løsninger eller andet. Så tager vi en snak om jeres muligheder. Vi spænder vidt og bredt og har know how til det meste.


Vi leverer hardware, software og support til bl.a. Microsoft, Apple, HP, Xitron, Linux m.v. Vores kerneydelser er drift og support af IT løsninger. De fleste af vores kunder bruger os til drift af hele deres IT installation. Tillid er et nøglebegreb! En anden vigtig ingrediens i vores kundeforhold er nærhed. Vi arbejder nemlig altid helt tæt med kunderne og det sikrer dig support, hvor vi konstant er i øjenhøjde med dine ønsker og behov. Vi leverer også konsulentydelser i forbindelse med implementering af større løsninger f.eks. til trykkerier. Rastec udspringer af Helioprint A/S, der producerede reprokameraer til den grafiske branche. I 1985 kunne Helioprint A/S se, at der dukkede andre teknologier op, der formentlig ville åbne mulighed for digital billedbehandling. Derfor nedsatte man en udviklingsgruppe på 4 mand med henblik på at afklare mulighederne i den nye teknologi. Projektet udviklede sig over de næste 5 år til et selvstændigt firma under navnet Rastec. I dag er vi vokset til at være en IT-full-service virksomhed. For os betyder support, at vi løser virksomhedens behov for fejlretning og drift af IT system også selvom det ikke er en løsning, vi selv har leveret. Vi er certificeret til implementering og drift af de firewall løsninger, vi anvender. Kontakt os, hvis du skal have smidiggjort virksomhedens IT drift, have integreret dine MAC/PC løsninger, ved implementering af større løsninger eller andet. Vi kan give dig sparring og support inden for et bredt spektre af behov og udfordringer store som små. Vi tilbyder også udvikling og vedligeholdelse af alt fra mindre hjemmesider til større webshops. Kontakt os på +45 49 13 82 08 for at høre mere. HP support, printer support. Daglig IT support og IT drift. IT konsulent firma.